Van oude naar . . . nieuwe website!

Het heeft even geduurd, maar hier is dan de nieuwe website!

Ragdoll kittens 2019

Na een fokpauze van anderhalf jaar zijn er weer kittens in Ragdoll cattery All We Need Is.

Op woensdag 2 januari 2019 is Muse te vroeg bevalen van de laatste nakomelingen van Buddy. Meer over deze emotionele roller coaster van een bevalling en eerste kraamdagen is te lezen op mijn blogbericht. Purk bleek nog niet mans genoeg te zijn voor Muse. De gewenste combinatie Muse met Purk hebben we dus voor nu moeten laten varen. Hopelijk krijgen we in de toekomst nog eens kans om deze combi alsnog te doen.

Het is Purk wel met onze Gen gelukt! Een combinatie waar ik hoge verwachtingen van heb. Hun kittens verwachten we richting het eind van januari.

I.v.m met de vele aanvragen die wij voor onze kittens krijgen werk ik niet met een wachtlijst voor liefhebber kittens. Meer informatie over onze werkwijze t.a.v. het vergeven van onze kittens vind u hier. Mochten er kittens beschikbaar zijn/komen dan zal dit te lezen zijn op deze pagina en in onze blogberichten. Uitzondering hierop zijn mensen die al een kitten van mij hebben en kittens die het Ragdoll fokprogramma kunnen versterken. Wilt u op de hoogte blijven over beschikbare kittens en verdere ontwikkelingen in onze cattery? Schrijf u dan in en ontvang een mailtje van ons zodra er nieuws is.

Serieuze geregistreerde fokkers die belangstelling hebben voor een kitten uit mijn cattery kunnen contact opnemen, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Om te zien van welke combinaties we in de toekomst Ragdoll kittens hopen te krijgen kunt u kijken op onze pagina planning.

De kittens van Muse & Buddy zijn geboren

In de heel vroege ochtend van woensdag 2 januari 2019 is Muse bevallen. Een aantal dagen eerder dan ik had verwacht. Je weet natuurlijk nooit precies wanneer . . .

Gen, Owen en Purk voor echografisch onderzoek.

Cattery nieuws. Echografisch onderzoek naar HCM, PKD en CIN bij Gen, Purk & Owen.  I n de ochtend van...

Het leed dat HCM, PKD en/of CIN heet.

Medisch: Je weet dat je iets kan overkomen wat je liever niet mee zou willen maken…
Maar gelukkig ben je goed in staat om…….

Kater Buddy overleden.

Cattery nieuws: Zo rijd ik met een trots gevoel naar huis, zwevende in de zevende hemel met zelfs een klein beetje ster allures, terwijl er thuis een bericht op mij lag te wachten die…….

Oververhitting door een dikke vacht?

Katten weetjes: Er bestaat veel onwetendheid over de werking van de vacht. Vachten worden afgeschoren, uitgedund of…….

Maar 1 nier en/of een onvolledig aangelegd geslacht orgaan.

Medisch: Wat is de natuur soms toch hard, dat er ‘onvolkomenheden’ voorkomen die veel inpakt hebben op zowel eigenaar als het dier zelf…….

Buddy X Muse

De laatste nakomelingen van onze

geliefde Buddy.

Muse heeft al bewezen samen met Buddy erg mooie nakomelingen te kunnen krijgen. Haar zoon IW SGC Allweneedis Quality Time, is de beste Ragdoll van de wereld van showseizoen 2017/2018. Toch was het niet mijn bedoeling om deze combinatie te herhalen. Ik wilde namelijk heel graag de combinatie Muse met Purk maken. Maar Purk bleek nog niet mans genoeg voor Muse en Buddy wilde maar al te graag.

CH Pacificats Butterfinger van 3,5 jaar in wintervacht

CH Pacificats Butterfinger van 10 weken

CH Pacificats Butterfinger van 4 maanden

CH Pacificats Butterfinger van 8 maanden

CH Pacificats Butterfinger van 1 jaar

CH Pacificats Butterfinger van 1,5 jaar

CH Pacificats Butterfinger van 2 jaar

CH Pacificats Butterfinger van 3,5 jaar

CH Pacificats Butterfinger van 4 jaar in zomervacht

Op 2 januari 2019

is Muse bevallen.

 Mogelijke kleur en aftekening:

seal en blue, chocolate dragend

in mitted en bicolor

Klik hier om te zien hoe de stamboom van deze combinatie er uit ziet.

Allweneedis Muse

2 jaar

Allweneedis Muse

6 weken

Allweneedis Muse

3 maanden

Allweneedis Muse

1 jaar

Allweneedis Muse

1,5 jaar

Allweneedis Muse

2 jaar

Allweneedis Muse

2 jaar

Voor het vergeven van onze kittens hanteren wij de volgende werkwijze:

Geen wachtlijst!

I.v.m met de vele aanvragen die wij voor onze kittens krijgen werk ik niet met een wachtlijst voor liefhebber kittens. Uitzondering hierop zijn mensen die al een kitten van mij hebben en voor kittens die het Ragdoll fokprogramma kunnen versterken.

De eerste weken staan de kittens onder evaluatie!

Vanaf de leeftijd van 3 weken gaan we bekijken welke kittens beschikbaar zouden kunnen komen als huisdier. Zolang wij nodig vinden zullen al onze kittens dus onder evaluatie blijven staan, onder evaluatie houd in dat ze ‘nog’ niet beschikbaar zijn als liefhebbers kitten.

Wij vergeven onze kittens pas vanaf de leeftijd van 6 à 7 weken.

Vanaf die leeftijd gaan we meer verschil in karakter en aftekening zien en vanaf dan zouden geïnteresseerden dus ook een betere keus kunnen komen maken. 

Gezondheid en erfelijkheids- onderzoeken.

Wij fokken alleen met Ragdolls die zowel middels DNA als echografisch getest zijn op HCM, PKD en CIN. De test uitslagen van deze onderzoeken zijn onderdeel van ons garantie contract.

Een goede match!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een Ragdoll kitten van ons dan vinden wij het erg belangrijk dat als u een kitten bij ons koopt dat dit kitten ook zoveel mogelijk bij u en uw leefomstandigheden past. Daarvoor hebben wij dan ook graag uitgebreid contact en horen we graag van u hoe uw gezinssamenstelling is, hoe u woont en wat u van een Ragdoll verwacht zodat we gezamenlijk een goede match kunnen maken.

Ons bezoeken?

Houd er rekening mee dat u bij een bezoek aan ons niet diezelfde dag nog bij een andere cattery op bezoek gaat en dat u niet in aanraking bent geweest met een zieke kat. Graag houden we natuurlijk, op zo’n jonge leeftijd van de kittens, al het gevaar zoveel mogelijk buiten de deur.

Leeftijd van uitvliegen.

Onze kittens mogen naar hun nieuwe huisje rond de leeftijd van 15 à 16 weken. Zij blijven zolang mogelijk bij de moeder omdat ze dan sterker zijn en de overgang beter aankunnen. Een verhuizing is een stress volle periode voor ze en we willen ze goed gesocialiseerd en goed voorbereid het huis uit laten vliegen. Ook heeft deze leeftijd te maken met het feit dat ze bij ons gecastreerd de deur uit gaan en wij dat niet eerder dan met een week of 13 willen doen en na deze ingreep dient de incisie wel geheel te zijn hersteld voordat ze uitvliegen.

Zodra de kittens mogen uitvliegen dan:

  krijgen ze hun stamboom mee.

  zijn ze volledig gevaccineerd voor het eerste levensjaar.

  zijn ze meerdere keren ontwormd en ontvlooid.

  hebben ze een microchip met Europees dierenpaspoort.

  zijn ze al gecastreerd/gesteriliseerd.

  worden ze met een contract verkocht.

  krijgen ze een leuk kittenpakket mee.

  krijgt u de kitten foto’s digitaal aangeleverd.

  zijn ze zeer goed desocialiseer en opgevoed.

En dat allemaal voor een bedrag van:

€ 850,-

Een aanbetaling vinden wij niet nodig. Mocht u om wat voor reden dan ook, toch van de koop willen afzien. Dan willen wij niet dat u of het kitten daar de dupe van wordt.

error: Content is protected !!