Cattery nieuws.

De 1e update van de kittens van Allweneedis Muse & Pacificats Butterfinger

 

De kittens van Muse & Buddy update 1

jan 28, 2019 | Cattery nieuws

Dag 16 van de kittens van Muse & Buddy.

H et schoon houden van het nestje vind Muse niet altijd even leuk. Ze zit er dan ook nogal verloren bij te kijken. Maar het hoort er toch bij. Snel maar weer haar dak repareren.

Dag 17 van de kittens van Muse & Buddy.

Seal point mitted poesje.

Allweneedis Violet Crumble

Blue point bicolour katertje.

Allweneedis V . . . . . . . .

Heel jonge kitten filmen is makkelijker dan fotograferen.

Dag 19 van de kittens van Muse & Buddy.

Wij zijn helemaal verliefd!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Dag 21 van de kittens van Muse & Buddy.

Wat is Muse toch een super moedertje!

Dag 23 van de kittens van Muse & Buddy.

    En toen kwam er . . .

weer een verhuizing.   

V an de bank naar de werpkist (zoals het hoort hihi). Als deze verhuizing lukt dan kunnen wij met ons gezinnetje eindelijk weer “normaal” op de bank zitten. Stiekem vonden we het best wel leuk om de kittens op de bank te hebben. Maar nu ze groter worden en beweegelijker, word het langzaamaan gevaarlijk voor ze op de bank.

Dag 25 van de kittens van Muse & Buddy.

Seal point mitted poesje.

Allweneedis Violet Crumble

Wat groeien ze toch snel. Het katertje is al een halve kilo!
Het Seal mitted poesje Violet heeft nog wel heel wat in te halen. In het blogbericht over de bevalling van Gen was al te lezen over onze poging Violet bij Gen te laten bijtanken. De afgelopen 3 dagen heeft Violet met regelmaat bij Gen liggen drinken om daarna weer terug naar haar eigen mama en broertje te gaan. Daar blijft ze dus ook gewoon bij drinken. Beide moeders vinden het prima. Het was natuurlijk best even spannend of ze dat wel zouden accepteren. Violet ruikt natuurlijk naar de moeder waar ze het laatste bij heeft gelegen. Gen en Muse kunnen het niet bepaald goed met elkaar vinden. Het had dus zomaar helemaal mis kunnen gaan. Muse had ook kunnen gaan lopen zoeken waar haar dochter gebleven was. Maar ook dat doet ze gelukkig niet. Muse blijft zelfs braaf in de werpkist liggen met haar kleintjes. We hebben dus eindelijk de bank weer voor onszelf . . . . alhoewel . . . . zodra we op de bank gaan zitten, pakken we die kleintjes er wel lekker bij. Dat is natuurlijk gewoon te verleidelijk!

Blue point bicolour katertje.

Allweneedis V . . . . . . . .