Cattery nieuws.

Een gouden huisje gezocht voor onze Bear.

jan 19, 2019 | Cattery nieuws

Voor onze ex-dekkater Felistars I’m Your Sweet Bear zijn wij op zoek naar een gouden huisje.

 

H elaas is het zo dat je als fokker af en toe genoodzaakt bent om volwassen katten te herplaatsen. Het aantal katten moet, ook voor een fokker, behapbaar blijven. Bij een grote groep kan er sneller onrust onder de katten ontstaan. En stres bij katten is zeer slecht voor hun gezondeid. 

Het is zeker niet makkelijk om tot herplaatsen over te gaan. Maar het belang van de kat moet altijd voorop staan.

Wilt u meer algemene informatie over Bear?

Zoals geboorte datum, uitslagen van gezondheidsonderzoeken en familie verbanden. Klik dan hier.

B ear is een mega lieve knuffelbeer. Hij gaat inmiddels alweer bijna een jaar als castraat-kater door het leven. Onze dekkaters hebben hun eigen verblijf. Ten eerste omdat het sproeigedrag van een ‘open’ kater in de woonkamer niet te handhaven is en ten tweede willen we onze poezen niet continu zwanger hebben. Na Bear zijn castratie hebben we lange tijd geprobeerd om hem te herintroduceren in onze dames groep in de woonkamer, helaas zonder succes.

Na lang met mezelf in conflict te hebben gelegen, hebben we uiteindelijk gezamenlijk besloten voor Bear toch een ander huisje te gaan zoeken. Hij verdient het gewoon om lekker bij mensen op de bank te liggen, lekker te worden geknuffeld, vertroeteld en verwent.

E en adres waar hij enigst kat kan zijn zou waarschijnlijk voor hem het meest ideaal zijn. Of misschien met een jong kitten dat bij/met hem opgroeit. In ieder geval zoeken we een gezin waar hij enorm veel aandacht kan krijgen. Wel heeft hij op dit moment een niet al te makkelijke vacht. Doordat het in ons kater verblijf kouder is dan in een woonkamer heeft hij een gigantische vacht die niet al te makkelijk te doorkammen is. Een beetje kennis over de vachtverzorging en het geduld om zijn vertrouwen ten aanzien van kammen te winnen is dus wenselijk. Of met enige regelmaat naar een katten trimsalon is natuurlijk ook een optie.

Denk je onze Bear zo’n geweldige plek te kunnen bieden, of weet je misschien zo’n plek? Laat het ons dan a.u.b. weten. Bear gaat niet geheel gratis weg, dit om te voorkomen dat hij in het verhandel circuit terecht komt.

 

Wees niet verlegen, neem gerust contact op.

Houd er wel rekening mee dat dit onze hobby is en niet onze fulltime baan (ook al lijkt het qua hoeveelheid werkzaamheden en uren die er in zitten wel op een fulltime baan). Daarbij hebben we naast deze hobby ook nog een baan, opgroeiende kindere en een prive leven, een antwoord kan soms dus even op zich laten wachten.

Mocht u interesse hebben in een Ragdoll van ons, vertel dan ook wat over u zelf en over uw gezinssamenstelling.

Liefhebber of Fokker

We verzamelen uw naam en e-mailadres zodat we uw bericht kunnen beantwoorden. U dient hiermee akkoord te gaan:

10 + 11 =