Cattery update van 3 september 2019.

♥ De pagina ‘Ragdoll kittens’ heeft een update gehad!

♥ De pagina’s ‘planning‘ & ‘home’ hebben ook een kleine update gehad.

Het blijkt namelijk nog niet mee te vallen om een website voor iedereen even duidelijk en overzichtelijk te krijgen. Vooral niet met de vele informatie die ik er op wil hebben wink

♥ Weer heel veel kitten spam.

♥ en . . . wie van onze abonees van onze nieuwsberichten zijn nu dan echt geïnteresseerd in deze kittens?

Drukke periode!

Z omervakantie . . . gut wat vergis ik mij daar ieder jaar weer in.
Het even niet op ’tijd’ staan is best lekker. Maar 24/7 mijn gezin om me heen hebben en dat een paar weken achter elkaar is toch ook niet ideaal voor mij.

D it is mijn derde poging vanaf het laatste nieuwsbericht om dit nieuwsbericht te schrijven. En hopelijk kom ik dit keer wel zover om hem ook daadwerkelijk te posten.

Nu roep ik altijd wel dat mensen die bij mij vandaan een kitten willen hebben, veel geduld nodig hebben. Maar dat bedoelde ik niet op deze manier wink

Wat ontwikkeld dat kleine spul zich toch snel,

onze Ragdoll kittens!

Kijk en geniet met ons mee.

Over beschikbaarheid en het vergeven van de beschikbare kittens.

Wilt u foto’s zien van ieder kitten afzonderlijk, kijk dan even op onze ‘kitten pagina’. Daar is ook de beschikbaarheid van de kittens te vinden.

En nu komt dan ook het spannendste voor de mensen die op een kitten van ons hopen. Er zullen vast heel wat van onze nieuwslezers;

♥ inmiddels voorzien zijn van een kitten.

♥ zich wel hebben ingeschreven maar gewoon omdat ze ons wilde volgen.

♥ om andere redenen nu toch nog geen kitten willen.

♥ en er zullen nieuwslezers zijn die staan te springen om eindelijk te horen of ze kans maken op een kitten uit onze cattery.

Die laatste groep wil ik graag uitnodigen om contact met mij op te nemen. Ook al heb je prive al contact met mij gehad, laat dan toch even van je horen. Aan de hand van deze aanmeldingen en de daarmee verkregen informatie, ga ik kijken hoeveel mensen we blij kunnen maken.

Wees niet verlegen, neem gerust contact op.

Houd er wel rekening mee dat dit onze hobby is en niet onze fulltime baan (ook al lijkt het qua hoeveelheid werkzaamheden en uren die er in zitten wel op een fulltime baan). Daarbij hebben we naast deze hobby ook nog een baan, opgroeiende kinderen en een prive leven, een antwoord kan soms dus even op zich laten wachten.

Mocht u interesse hebben in een Ragdoll van ons, vertel dan ook wat over u zelf en over uw gezinssamenstelling.

Liefhebber of Fokker

We verzamelen uw naam en e-mailadres zodat we uw bericht kunnen beantwoorden. U dient hiermee akkoord te gaan:

11 + 12 =

1 Reactie

  1. anita

    Hi Annouk, weer genoten van je blog. Het is altijd een feestje om te lezen. Ziet er weer super leuk uit! En….Wat een dotjes van kittens.

Tot een volgend blogbericht!