Update website + beschikbaarheid kittens.

6 maart 2019 | Cattery nieuws

Er dienen natuurlijk niet alleen leuke berichtjes over de ontwikkeling van de kittens te worden geschreven.

Af en toe dient ook de website te worden ge-update.

Dus bij deze!

A ls eerste was de pagina ‘Ragdoll kittens‘ aan een opfris beurt toe. Hier worden alle 4 de kittens afzonderlijk aan iedereen voorgesteld. Hun stamboom naam, roepnaam, eigen foto’s en status van beschikbaarheid zijn op deze pagina te vinden.

O p de pagina ‘Onze Ragdolls’ zijn foto’s toegevoegd bij Allweneedis Pure Chocolate Passion, Allweneedis Reflect Life en Allweneedis Treu Friendship.

Het is echt verbazingwekend om de ontwikkeling van heel jong kitten tot “bijna” volwassen te zien. Vooral Purk heeft een mega gedaantewisseling ondergaan. Maar dat is dan ook wel de oudste en enige kater van deze 3.

I n de tussentijd is onze Owen flink aan het oefenen om één van de andere dames zwanger te krijgen. Tot nu toe heeft dat helaas nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Maar afgelopen week bemerkte we een verandering bij Owen. Hij is een stuk fanatieker en luidruchtiger geworden. We laten hem nu dan ook niet meer zonder toezicht tussen de dames lopen. Het is nog even afwachten op de krolsheid van één van de dames om te zien hoe Owen daar op zal reageren. Afgelopen week was Muse alweer krols terwijl haar kittens nog maar net 9 weken zijn. Zij was dan natuurlijk ook geen optie om Owen zijn reactie op uit te testen.

Ook leuk om te vertellen is dat ik bezig ben met de ontwikkeling van een web-winkel.

De ontwikkeling van

 

a Kingdom for

. . .

Cats and Dogs

 

Een sfeervolle web-winkel.

 Waar katten en honden zich ‘de Koning te rijk’ voelen.

 

De plattegrond van het winkel-dorp wordt ingekleurd.

 

De winkeltjes zijn nog niet open.

 

Maar de eerste verkoop producten zijn al binnen.