Film beelden van de Valentijn-kittens.

door | mrt 29, 2020 | 2 reacties

covid 19 maatregelen.

Niemand ontkomt er aan, de maatregelen rondom het corona-virus. Wij zitten dan ook erg te puzzelen hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Vanuit de overheid mogen er dan wel-is-waar 3 gasten per keer op bezoek komen. Maar dat komt in onze situatie dan wel neer op 7x een x aantal bezoekers ontvangen voor dit nest kittens. Dat is dus evengoed nog best heel wat risico en aangezien wij de zorg hebben voor naaste familie die extreem hoog risico hebben en die bij top drukte niet eens in aanmerking zullen komen voor ic-zorg, willen wij dit risico niet nemen.

Om deze reden hadden wij de 2 reeds geplande afspraken van afgelopen week al gecanceld. Wanneer we wel weer bezoek kunnen ontvangen is voorlopig nog niet te voorspellen.

Ik hoopte dit goed te kunnen maken met extra beeld materiaal. Een optie hierin is om mijn YouTube account eens flink af te stoffen om via die weg meer bewegend beeld materiaal van de kittens te laten zien. Maar doordat ik momenteel ook voor mijn zus (die van een paard gevallen is) en haar gezin zorg. Lukte dit afgelopen week nog niet.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Hier een terugblik van de eerste 4 weken.

En hier een foto collage van ieder kitten op de leeftijd van 5 weken.

Nieuw beeldmateriaal staat klaar om te worden verwerkt!

Maar deze beelden wilde we niet langer voor iedereen verborgen houden. Vandaar dat we deze alvast in dit blogbericht verzenden.

Denkt u ook nog even aan de kortingscode waarmee je éémalig 10% korting krijgt bij 

A Kingdom for Cats and Dogs

U steund ons daar enorm mee.

Veel winkel plezier!

De code is:     WelkomKlant2020!

2 Reacties

  1. Herma

    Annouk…..wat heb je dat super leuk gedaan…mijn hart smelt.
    Dank je wel ! Groetjes Herma

  2. Josine Stanisci

    Wat een beeldschone kittens! En inderdaad wat een gekke tijd nu. Veel sterkte met je zus en succes met je bezoekplanning! Prachtig filmpje om van te genieten?
    Hartelijke groeten, Josine Stanisci

Tot een volgend blogbericht!