Nog 2 Ragdoll katers ter adoptie beschikbaar

door | jun 9, 2021 | 2 reacties

♥ Even terugblikken.

♥ De zoektocht naar de gouden mandjes.

♥ Nog 2 Ragdolls ter adoptie beschikbaar.
Up-date: de 2 Ragdolls hebben hun plekje gevonden.

Even terugblikken.

In de laatste dagen van 2020 waren onze laatste kittens geboren. Inmiddels zijn we bijna 6 maanden verder en weten we dat er iets meer op ons pad kwam dan alleen maar het verzorgen, grootbrengen, socialiseren en gouden mandjes zoeken voor deze kittens.

Om niet al te veel uit te wijden over privé zaken houd ik het er maar op dat je van geluk mag spreken als je kinderen gezond zijn, zich makkelijk ontwikkelen, lekker in de groep liggen en hun plekje in deze maatschappij weten te vinden en bemachtigen. Dat is fijner voor het kind zelf, maar scheelt voor ouders ook een hoop kopzorgen. Maar helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend.

Daarnaast wilde ik ook graag mijn webshop Kingdom for Cats and Dogs verder ontwikkelen. Niet alleen qua producten, maar ook qua functionaliteit achter de schermen.
Dit schoot er dus behoorlijk bij in tot dat ik reacties kreeg van vaste klanten dat ze niet konden bestellen. Oepsie, vandaar dat het zo rustig was. Uiteindelijk bleek er iets aan de hand wat ik ook niet zelf kon oplossen. Om een lang verhaal kort te houden: deels heb ik de onderhoud van mijn webshop uit handen gegeven. Was even zoeken naar de juiste persoon hiervoor maar dat heb ik uiteindelijk gevonden in Michel de Jong van Fika Sales. Mijn dank aan hem is groot voor zijn super snelle noodservice die hij aan mij heeft geleverd. Ik was namelijk echt ten-einde-raad!

De zoektocht naar de gouden mandjes.

De zoektocht naar de gouden mandjes ging erg stroperig. Genoeg geinteresseerden die geduldig aan het wachten waren. Maar het daadwerkelijk uitnodigen van mensen bleef ik lange tijd voor mij uit schuiven. En toen we eenmaal de eersten lieten komen durfde ik niet meer dan eens in de 2 weken een stel te laten komen. Bij twijfelachtige omstandigheden hebben we ook nog een enkele keer afspraken verschoven.
Ook het maken van afpraken bij de dierenarts voor de vaccinaties ging erg moeizaam. Door de beperkende maatregelen kon mijn dierenarts niet op volle kracht draaien en liep de wachtijd flink op voor het maken van afspraken.

En zo komt het dat enkele kittens later pas zijn uitgevlogen dan voor ons al gebruikelijk is.

Nog 2 Ragdolls ter adoptie beschikbaar.

Allweneedis One Small Step seal point bicolor ragdoll kater

Ook wilde we nog een volwassen kater met 1 van de laatste kittens mee laten gaan. Deze kater ligt niet lekker in onze groep en raakt helemaal ondergesneeuwt in de groep katten die wij hebben waardoor hij ook niet lekker in zijn vel zit.
Op 6 mei hadden we daar een nieuwsbrief over verzonden aan onze abonnees. Vanuit deze reacties zijn er uiteindelijk wel 5 mensen bij ons op bezoek geweest ter kennismaking. Maar 2 daarvan hadden verbouw plannen voor de komende maanden wat ons niet handig leek voor Valentino, 1 vond Valentino te groot, 1 wilde toch graag voor 2 kittens uit 1 en hetzelfde nest gaan (ergens in de toekomst) en de laatste wilde toch voor maar 1 kat gaan i.p.v. 2.

Al-met-al zijn we dus weer ruim een maand verder en hebben we dus nog steeds een kitten samen met een jong volwassen kater ter adoptie beschikbaar.

Het gaat om de kater Allweneedis Valentine Flavor

Een blue point bicolor Ragdoll castraat kater.

Met de geboorte datum: 2-1-2019

Allweneedis One Small Step seal point bicolor ragdoll kater

En Allweneedis CodeName Cody uit ons CC-nest

Een seal point bicolor Ragdoll castraat kater.

Met de geboorte datum: 20-12-2020

Allweneedis One Small Step seal point bicolor ragdoll kater

Heeft u interesse?

Up-date van 9 juli 2021

Valentino & Cody hebben een fantastisch plekje gevonden bij een gezin in Rotterdam.

Ze zijn daar inmiddels al een poosje en het gaat super goed. Hartelijk dank aan alle mensen die gereageerd hebben.

2 Reacties

  1. Kasia

    Wij hebben interesse.

  2. Fam klijn

    Beste Fam Fennis,

    Ik heb zojuist 2x een reaktie verstuurd via de link die bij Valentino en Cody staat. Ik vraag me echter af of deze verstuurd zijn omdat ik steeds weer op deze pagina kom.

Tot een volgend blogbericht!