Ragdoll kittens in aantocht!?!

door | mrt 21, 2022 | 4 reacties

♥ Chadé staat op het punt van bevallen.

♥ Breeze is kort geleden gedekt.

Ragdoll kittens verwacht.

Eindelijk is het dan weer zover. We hebben weer wat nieuws te vertellen.
Lange tijd was het stil wat kittens betreft in onze cattery en eigenlijk blijft het ook nog even stil “IN” onze cattery. Toch verwachten we kittens en al zeer binnenkort bij ons gastgezin in Losser.

Deze constructie is zowel voor ons als voor het gast gezin een nieuwe ervaring, erg spannend dus allemaal.

Allweneedis One Small Step seal point bicolor ragdoll kater

Bij een ander gastgezin is poes Breeze kort geleden bij de dekkater geweest. Daar is het dus nog afwachten of deze logeerpartij bij de kater ook tot een zwangerschap heeft geleid.
Begin april kunnen we hopelijk zien of ze zwanger is. 

Allweneedis Chase The Fun aka Chadé

De komende periode zal ik stukje bij beetje de website weer volledig up-to-date gaan brengen. Aangezien ik de afgelopen jaren de website iet-wat heb verwaarloosd ontbreekt er behoorlijk wat informatie.

Zo staan de poesjes Breeze en Chadé er totaal niet op. Maar zelfs hun vader Xenzo staat er nog niet eens op. Heel wat werk aan de winkel dus. O, wacht. De ontwikkeling van mijn winkel is juist voor een deel de oorzaak dat ik de afgelopen jaren weinig aandacht aan deze website heb gegeven laughing

Stay tuned dus voor als je meer informatie wilt en maak het jezelf gemakkelijk door je te abonneren, dan krijg je onze updates zo in je mailbox smile

4 Reacties

 1. Stefan

  Oh! Super nieuws! We hadden ons al een tijd geleden geabonneerd op de blogposts, maar zie nu dat we moeten wachten met inschrijven tot jullie de kittens beschikbaar stellen. We wachten het nog steeds met smart af..!

  • Annouk Fennis

   Super goed dat jullie een tijdje geleden al hadden ingeschreven, datum van inschrijving speelt namelijk bij het vergeven van onze kittens een belangrijke rol. Het klopt dat het nu geduldig afwachten is tot wij de kittens daadwerkelijk beschikbaar gaan stellen. Tot die tijd wordt je automatisch op de hoogte gehouden van hun ontwikkeling.

 2. Stefan

  Spannend, we houden de blogposts in de gaten!

 3. Michiel Schipper

  Net ingeschreven en erg benieuwd naar de komende tijd.

Tot een volgend blogbericht!