Wachten wordt beloond!

door | jul 2, 2020 | 5 reacties

In deze update!

♥ Kitten alsnog beschikbaar gekomen.

♥ Een Allweneedis kitten naar Zuid-Korea.

Beschikbaar Ragdoll kitten!

Uit ons laatste nest is Allweneedis Zie Za Zyana alsnog beschikbaar gekomen. Zyana is een seal point mitted poesje en nu welgeteld 4 weken ouder dan dat de kittens normaal gesproken zijn als ze bij ons uitvliegen. Ze is dan ook zeker nog wel kitten in uiterlijk en in heel haar doen en laten, met kitten streken en al wink

Ik had haar zelf aangehouden om mee naar kattenshows te kunnen nemen. Alles leek bij dit poesje perfect te zijn, tot nu. Nu komt er in ene toch een donkere vlek op haar eerst als wit uitziende buik en is ze door haar donkere buik niet geschikt voor show. Voor show is niet alleen de bouw en het profiel belangrijk, maar ook de aftekening. En ondanks dat wij behoorlijk verknocht aan haar zijn heb ik besloten haar toch te laten gaan.

Mocht u interesse hebben in het adopteren van Zyana, laat dat ons dan even weten.
Onze voorkeur gaat hierbij uit naar mensen die op kort termijn met haar kunnen komen kennismaken om te zien of er een klick is.

Mochten er veel mensen voor haar reageren dan zal diegene die het langste staat ingeschreven op onze ‘wachtlijst’ c.q. blogberichten, als eerste de kans krijgen.

Het kartonnen sardientjes blik waarin Zyana op de foto in ligt, komt bij Kingdom for Cats and Dogs vandaan. Daar hadden we ook al zulke leuke kitten foto’s van Zyana mee gemaakt smile

Een Allweneedis kitten naar Zuid-Korea!

Over de hele wereld wordt het Ragdoll ras steeds populairder, zo ook in Zuid-Korea. Om ervoor te zorgen dat het Ragdoll ras overal sterk, gezond en mooi blijft, met het bijbehorende geweldige karakter, is het van groot belang dat ragdoll-fokkers in alle uithoeken van de wereld kunnen beschikken over goede lijnen.
Het is dus in het belang van het ras dat er een ruime variatie aan goede genen wijdverspreid worden. Dus zeker ook niet teveel van hetzelfde omdat de genenpool van het Ragdoll ras al vrij klein is.

Alles in het belang van het ras dus. Maar ik vind al het officiële papierwerk wat er bij komt kijken en vooral de reis er naar toe 3x niks wink

Allweneedis Zoom In On Me
Allweneedis Zoom In On Me
Allweneedis Zoom In On Me

Denkt u ook nog even aan de kortingscode waarmee je éénmalig 10% korting krijgt bij A Kingdom for Cats and Dogs!

WelkomKlant2020!

U steunt ons daar enorm mee.

Veel winkel plezier!

5 Reacties

 1. Nancy Mahadew

  Hallo,

  Ik ben wel geïnteresseerd in Zyana, maar ik denk dat er veel geïnteresseerden zijn voor mij ?. Mocht ik in aanmerking komen dan hoor ik het graag ?.

  Groeten Nancy

 2. Erwin, Nathalie en Zoë

  Wij hebben absoluut interesse in de kleine Zyana! En we kunnen ook op korte termijn langs komen.

 3. Mia

  Hallo, we zijn zeker geïnteresseerd in deze beauty. We kunnen snel komen om een kennis te maken.
  Graag willen we weten of Zyana nog beschikbaar is voor adoptie.
  Groet,
  Mia

 4. marjan

  Ik zal wel weer te laat zijn maar hoop dat deze cutie een liefdevolle thuis heeft gevonden

  • Annouk Fennis

   Hier werken wij met een wachtlijst. Heeft u geduld om te wachten tot u aan de beurt bent, dan kunt u dus niet te laat meer zijn 😉

Tot een volgend blogbericht!